Jelentős nemzetközi kiállítások

2014. március 2-5-ig újra megrendezik a PDAC szakmai konferencia, kereskedelmi kiállítás és befektetői találkozót (PDAC International Convention, Trade Show & Investors Exchange) Torontóban, Kanadában. A PDAC a bányaipar és kapcsolódó ágazatainak legnagyobb szabású nemzetközi konferenciája és befektetési kiállítása.

A Nemzetközi Kőolaj Kiállítás (Global Petroleum Show) 2014. június 10-12-ig kerül megrendezésre Calgary-ben (Alberta, Kanada). Az eseményen több mint 100 ország legalább 2000 kiállítóval és 63000+ regisztrált résztvevővel jelenik meg. A rendezvény főbb fókuszterületei: műszaki tudományok és építészet; környezeti technológiák és szolgáltatások; információ és kommunikáció; olajmezők felszerelései és berendezései; kutatás-fejlesztés; szoftver és technológia; egészség és biztonság.

Az Alkalmazott Földtudományi Klaszter a lehetőségei szerint mindkét kiemelt fontos eseményen tervezi a részvételt. Felhívjuk a tisztelt tagjaink figyelmét, hogy részvételi szándékukat jelezzék felénk, illetve lehetőséget biztosítunk saját információs anyagok kijuttatására is. A részletes információkat e-mailben küldjük.