Klasztertagság változás

Jelentős változások történtek a klasztertagokat illetően, 5 cég csatlakozott, 2 cég pedig kilépett tagságunkból.

Új klasztertagjaink:

„Logframe Tanácsadó Iroda” Tanácsadó Szolgáltató és Kereskedelmi Bt. (2012. július 2-án lépett be): fő tevékenysége projektfejlesztés, pályázatok elkészítése és teljes körű menedzsmentje. Mikrovállalkozás, mely a klaszteren belüli projektgenerálásért és projektek kezeléséért felel.

GeoEko Földtani Kutató és Szolgáltató Kft. (2013. január 25-én lépett be): fő profilja a geológiai kutatások és a szakmai tanácsadás.

Valida Kft. (2013. augusztus 16-án lépett be): fő tevékenységei az in situ radiológiai felmérések és vizsgálatok, a szakértői tervezés valamint a terepi munkák.

AURORA Energy Kft. (2013. szeptember 9-én lépett be): fő tevékenységi köre az energetikai és bányászati (azon belül is elsősorban az olajbányászati) szaktanácsadás. Szakértői csoportja energetikai és operációs tanácsadást vállal bármilyen energetikai területen.

Ötvös és Társa Környezetvédelmi Kft. (2013. március 14-én lépett be): főként a vízgazdálkodás szakértésben, hidrogeológiai tervezésben és az ezekhez kapcsolódó oktatásban áll megbízói rendelkezésére.

Wágner-Pocskai Auditor és Szolgáltató Kft. (2013.szeptember 10-én lépett be): fő tevékenysége a teljeskörű könyvelés, bérszámfejtés és könnyvvizsgálat; számviteli, adó, munkaügyi és társadalombiztosítási feladatok ellátása.

A Waterplan Kft. és a Rotaqua Kft. kiléptek a klaszterből.